موسسه حقوقی سامان

موسسه حقوقی سامان افتخار دارد با استفاده از تیمی مجرب در زمینه کلیه امور حقوقی , شرکتها و موسسات فعالیت نماید.

موسسه حقوقی سامان

موسسه حقوقی سامان افتخار دارد با استفاده از تیمی مجرب در زمینه کلیه امور حقوقی , شرکتها و موسسات فعالیت نماید.

موسسه حقوقی سامان افتخار دارد با استفاده از تیمی مجرب در زمینه کلیه امور حقوقی , شرکتها و موسسات فعالیت نماید.

طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ثبت موسسه حقوقی

ثبت موسسه حقوقی

موسسات حقوقی از زیر مجموعه های موسسات غیر تجاری هستند. موسسات غیر تجاری طبق ماده یک آیین نامه اصلاحی ثبت تشکیلات و موسسات غیرتجاری اینگونه تعریف شده است:"منظور از موسسات غیر تجاری کلیه تشکیلات و موسساتی است که برای مقاصد غیر تجاری همچون امور خیریه و امثال آن و امور علمی تشکیل می شود حتی اگر موسسین قصد انتفاع داشته یا نداشته باشند."

و اینگونه موسسات غیرتجاری به دو قسمت تقسیم می گردند:

الف: موسساتی که با قصد جلب منافع و تقسیم بین اعضا تشکیل نمی شوند. به این گونه موسسات ، موسسات غیر انتفاعی گفته می شود. فعالیت هایی از قبیل انجمن های اسلامی و تخصصی و علمی و موسسات خیریه و صندوق های قرض الحسنه به صورت این گونه موسسات می باشند . و درهنگام درخواست ثبت طبق تایید اداره ثبت شرکت ها ،نسبت به ثبت اقدام می شود. ب: موسساتی که ممکن است با قصد جلب منافع مادی و تقسیم منافع بین اعضای خود یا غیر باشد. به این گونه موسسات ، موسسات غیر تجاری می گویند. فعالیت هایی از قبیل آموزشگاه های علمی و فنی ، کلاس های زبان و مدارس غیر انتفاعی خدمات شهری مانند نظافت و فضای سبز و... به صورت این گونه موسسات می باشند.

شرایط ثبت موسسه حقوقی:

  • پروانه وکالت به طور مستمر تمدید شود
  • نداشتن سابقه محکومیت کیفری و محکومیت انتظامی از درجه ۴ به بالا
  • عدم اشتهار به فساد و اعمال منافی با شغل و شئونات وکالت
  • نداشتن دفتر وکالت یا عضویت در موسسات مشابه دیگر
اگر فردی از اعضا حتی یکی از شرایط فوق را فاقد گردد از عضویت محروم و منعزل خواهد شد. و اعضای باقی مانده موظف اند نسبت به جایگزینی عضو جدید واجد شرایط با نظارت و تایید کانون وکلا ظرف مدت سی روز اقدام نمایند.

منبع : گروه ثبت شرکت سامان
  • سامان ثبت موسسه حقوقی سامان
  • ۰
  • ۰

توضیحاتی در مورد ثبت برند تجاری

با گسترده شدن محصولات و متنوع شدن خدمات در تمامی کشورها ، متمایز نمودن این محصولات ، کالا ها و خدمات و شناساندن آن توسط شرکت تولید کننده از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد. برند تجاری نه تنها به تمایز محصولات و خدمات شما بلکه در مورد بازاریابی وتبلیغات نیز به شما کمک می نماید.
اما چگونگی به وجود آمدن این برند تجاری و نحوه ی مالکیت آن و یا اینکه علامت یا نشان تجاری در چه صورتی قابل ثبت می باشند و چگونگی اقدامات ثبت سوالاتی است که ذهن بسیاری از تجار را مشغول خود نموده است.
در این مقاله توضیحاتی در مورد شناخت بهتر برند تجاری و مراحل تولید تا ثبت آن داده می شود .

برند تجاری چیست؟

برند تجاری یک محصول در واقع علامت مشخصی است که تولیدات ، کالاها و خدمات مخصوص یک شخص حقیقی و یا حقوقی با آن شناخته می شوند همین امر باعث تمایز کالاها و خدمات این شخص از سایر اشخاص و بخصوص هم صنفی های او می شود.در زمان باستان نیز صنعت گران پس از ساخت کالاهای خود امضاء یا علامتی را بر روی آن اثر هنری و کاربردی خود ثبت می کردند تا دیگران با دیدن این علامت سازنده آن را شناسایی نمایند . این علامت ها در طول زمان تغییرات زیادی داشته اند تا به شکل امروزی درآمده اند. این روزها برای حفاظت از برند تجاری آن را در سامانه های کشوری و جهانی به ثبت می رسانند. برند تجاری به مصرف کننده در انتخاب کالاها و خدماتی که مد نظر دارد کمک می نماید.
 

هدف از ثبت برند تجاری چیست ؟

برند تجاری برای صاحب برند یک حقوق انحصاری شناخته می شود و می تواند با اجاره دادن آن به دیگران در ازاء اجاره مبلغی را دریافت نماید. مدت استفاده از برند تجاری ثبت شده و محافظت از آن در همه کشورها متفاوت می باشد که این مدت در ایران از زمان تسلیم اظهارنامه ۱۰ سال تعیین شده است. ثبت برند تجاری همچنین باعث می شود تلاش رقبای غیر منصف و متقلبان ناکام مانده و نتوانند محصولات و خدمات نا مرغوب خود را با استفاده غیر قانونی از علامت تجاری سایر رقبای خوش نام خود به فروش رسانده و باعث بد نامی آنها شوند . همچنین علامت تجاری به شرکت ها را انگیزه می دهد که برای بهبود بخشیدن و حفظ کیفیت کالاهای خود تلاش و سرمایه گذاری کنند.

منبع : گروه حقوقی سمان ثبت

  • سامان ثبت موسسه حقوقی سامان